Yoga Verwen Winter Weekend Januari 2019 Charneux België

We kijken terug op een heerlijk weekend (januari 2018) en door ons enthousiasme kijken we oook al een beetje vooruit en nodigen je van harte uit om je met ons mee te verheugen op volgend jaar. Een goede formule hoef je niet te veranderen.. vandaar dat we gewoon weer een fijn weekend plannen voor over 1 jaar.

Hartje winter en dan een heerlijk Yoga Verwen Weekend in een prachtig oud huis in de Belgische Ardennen. 

Elke dag zijn er meerdere yoga- en meditatielessen. Er is gelegenheid om te wandelen, tijd voor stilte en gezellig samenzijn, de sauna wacht op je en daarna de open haard. De yogalessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd of conditie. Vakantiehuis Charneux is sfeervol ingericht en heeft een prachtige yogazaal en als extra een sauna. De maaltijden zijn vegetarisch, we eten samen. De hele dag staat er koffie en thee. lekkers en fruit voor je klaar.

Je meldt je aan op basis van een gedeelde twee persoonskamer. Voor yogamatten en meditatiekussens wordt gezorgd. Precieze data en verder info volgt, volgend jaar januari is nog ver weg....

 

Yoga Summer Retreat 30 juni - 6 juli 2018 B&B Can Portell, Spanje

Het Yoga Zomer Weekend wat ik al een paar jaar aanbied is zomaar omgetoverd tot een hele week...een Yoga Summer Retreat in Spanje!

Een paar dagen langer en in Spanje! Dus alleen maar nog meer genieten! Wat wil je nog meer? Meer yoga.. meer ontspanning... meer zon.. heerlijk. Ik kijk er naar uit! Ik heb een prachtige plek gevonden in Spanje bij de B&B Can Portell, ze verzorgen heerlijke maaltijden, de tuin en de kamers zijn zeer kleurrijk en prachtig ingericht en je kan er ook nog een fijne massage boeken.

€ 640,- inclusief bijna alles. Elke dag meerdere yoga- en meditatie lessen verzorgd door een ervaren yogadocente, het prachtige gezellige verblijf, de geweldige maaltijden, drankjes bij de maaltijden, een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, yogamaterialen en de gastvrijheid van Debbie van de B&B.

Exclusief transfers en vlucht van Weeze naar Girona en terug, de drankjes die je buiten de maaltijden wil nuttigen zijn voor eigen rekening. Mocht je hierover meer info willen... en natuurlijk wil je dat ;-) bel of mail me dan stuur ik je die.

 

Info en aanmelding

Voor meer info en aanmelding neem contact op met

Anne, annekanters@yoga-movement.nl 06-55916785

Facebook: Yoga Verwen Vakantie

Aanbevolen

Easy Yoga

Yoga Intensive

Yoga Verwen Activiteiten

 

Contactgegevens

Yoga Movement - Anne Kanters

Telefoon: 06-55916785
Telefoon: 06-55916785

E-mail:  annekanters@yahoo.com

Leslocatie:
Woon/leef-gemeenschap de Refter
Rijksstraatweg 37
6574 AC Ubbergen.

© 2009 - Yoga-Movement, Ubbergen | Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 07-02-2018 .